Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Chef Marknadsenheten, Gävle

Chef Marknadsenheten, Gävle

Vi erbjuder dig

Som chef för marknadsenheten har du verksamhetsansvar och leder utvecklingen av verksamheten genom att leda andra. Du är medlem i divisionens ledningsgrupp och deltar aktivt i divisionens verksamhet och utveckling. Du är dessutom aktivt deltagande i Lantmäteriets/enhetens nationella och internationella samverkan kopplat till enhetens ansvarsområde.

I arbetsuppgifterna ingår även att:

• utveckla det nationella och internationella tillhandahållandet av geodata och bidra till att användningen av informationen ökar i enlighet med styrande dokument och beslut.

• utveckla och förvalta Lantmäteriets geodataprodukter med tillhörande affärs-, avgifts- och villkorsmodell

• utveckla och samordna dialogen med kommuner och andra myndigheter inom ramen för Lantmäteriets nationella samordningsroll av geodata

• aktivt föra en dialog med våra användare, myndigheter, kommuner och vidareförädlare för att utveckla vårt tillhandahållande i syfte att öka användningen och bredda användningsområdena av myndighetens information

• ansvara för det nationella införandet av Inspire, förordningen av den miljögeografiska informationen

• ansvara för enhetens ekonomi i enlighet med delegationsordning.

• löpande styra och följa upp enhetens ansvarsområde.

• genomföra personalplanering, ansvara för rekrytering samt kompetensförsörjning

• ansvara för att enheten har en god arbetsmiljö.

Placeringsort är Gävle. Tjänsten medför resor nationellt såväl som internationellt.

Din profil

Du har en akademisk utbildning som civilingenjör, inom ekonomi eller juridik. eller annat område som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Du har erfarenhet av ledarskap med personalansvar, samt erfarenhet av att leda genom andra chefer.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

• myndighets- och kommunsamverkan

• enhetens verksamhetsområde

För att nå framgång i arbetsuppgifterna krävs att du är flexibilitet, har självinsikt och en god förståelse för verksamheten. Du har även förmåga att anpassa ditt ledarskap till den rådande situationen.

Vi söker dig som:

• leder och motiverar dina medarbetare för att nå gemensamma mål samt har förmåga att skapa engagemang och delaktighet

• har ett brett perspektiv på frågor och som ser till helheten

• arbetar bra med andra människor, skapar kontakter och bevarar och utvecklar dessa

• har god förmåga att arbeta självständigt, tar ansvar för din uppgift samt som tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat

• kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

• har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper samt förmåga att leda.

Arbetsuppgifterna kräver att du är svensk medborgare. Tjänsten är säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att genomföras före tillsättandet.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

För att hus, broar och vägar ska kunna byggas behövs kunskap om Sveriges geografi och fastigheter. Genom att kartlägga verkligheten och tillhandahålla aktuell information om landets topografi och infrastruktur bidrar du därför till grunden för ett hållbart och fungerande samhälle.

Chef Marknadsenheten, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C25493-2019-7

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Anders Sandin
Divisionschef Geodata
Telefon: 026-63 33 73

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakadmikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Fredrik Hellman
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 34 37

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more