Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Chef för Juriststödet, flexibel arbetsort

Chef för Juriststödet, flexibel arbetsort

Vi erbjuder dig

Juriststödet är en av 15 funktioner (team) inom Fastighetsinskrivningen; en organisation som arbetar teambaserat. Vi arbetar för en enhetlig och effektiv rättstillämpning och vår uppgift är att bidra till en snabb, enkel och rättssäker handläggning. Inom Juriststödet arbetar för närvarande 15 jurister som är geografiskt utspridda på åtta orter i Sverige. Som funktionschef har du arbetsgivaransvar för funktionens medarbetare och ett ledarskap som är nära, kommunikativt och coachande. Genom detta skapar du engagemang och förutsättningar för medarbetarna att skapa ett bra resultat tillsammans. Du ansvarar för att Juriststödet bidrar till att skapa trygghet genom att öka den juridiska kompetensen inom fastighetsinskrivningen och arbetar proaktivt med utvecklingsarbete som syftar till att möta kundernas och samhällets behov. Som deltagare i divisionens chefsgrupp bidrar du aktivt till att förbättra fastighetsinskrivningen i Sverige.

Tjänstgöringsort är på någon av följande orter:

Skellefteå, Härnösand, Norrtälje, Mora, Uddevalla, Hässleholm, Eksjö eller Gävle

Din profil

Som chef har du verksamhetsansvar och leder utveckling av verksamheten genom att leda andra. Det kräver flexibilitet, självinsikt och en god förståelse för andra samt en förmåga att anpassa ditt ledarskap till den rådande situationen.

Vi söker dig som har juristutbildning och har chefserfarenhet med personalansvar. Det är meriterande om du har chefserfarenhet från offentlig förvaltning eller andra större organisationer samt erfarenhet av att leda på distans.

De personliga egenskaper vi söker är att du:

•vill arbeta som ledare inom en värdestyrd organisation med ett nära, kommunikativt och coachande ledarskap

• har mod att agera efter din egna övertygelse och utifrån demokratiska värderingar

• leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål samt skapar engagemang och delaktighet

• arbetar lyhört och smidigt med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt

• ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet, förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut

•tar ansvar för din uppgift och driver processer vidare tillsammans med andra mot uppsatta mål

•har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och leda i förändring

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmåga att leda andra.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

I Sverige finns 3,3 miljoner registrerade fastigheter. Hos oss får du jobba med att granska, besluta och registrera ansökningar så att ägandet i Sveriges fastighetsregister hela tiden hålls riktigt. Du får bidra till en fungerade kredit- och fastighetsmarknad.

Chef för Juriststödet, flexibel arbetsort

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C29630-2019-15

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Caroline Chatton
Enhetschef
Telefon: 0703248771

Fackliga företrädare

Ulrika Nilsson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 0381-662673
Helene Andersson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 070-1765634

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more