Available jobs | Lantmäteriet
Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk
Handläggare Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Handläggare Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Vi erbjuder dig

Arbetet består av kundservice som omfattar handläggning av ärenden till Samfällighetsföreningregistret som vanligtvis består av bevilja ansökningar samt all kontakt ut mot våra kunder. Du kommer att ha kontakt med företrädare för samfällighetsföreningar, privatpersoner och andra aktörer samt lämna upplysningar till allmänheten. Kontakterna sker såväl skriftligt som muntligt. Du arbetar teambaserat mot givna mål med fokus på ärendegenomströmning.

Din profil

Vi ser att du har:

• Erfarenhet av kundservice och administration och registrering av uppgifter.

• Du har en treårig gymnasieutbildning.

Det är meriterande om du har:

• Erfarenhet av registrering av uppgifter i IT-baserade system.

• Erfarenhet av att jobba med juridiska bedömningar.

Du:

• Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

• Arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

• Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

I Sverige finns 3,3 miljoner registrerade fastigheter. Hos oss får du jobba med att granska, besluta och registrera ansökningar så att ägandet i Sveriges fastighetsregister hela tiden hålls riktigt. Du får bidra till en fungerade kredit- och fastighetsmarknad.

Handläggare Samfällighetsföreningsregistret, Kiruna

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C28625-2019-11

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Kiruna
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
7
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Dennis Lindén
Enhetschef
Telefon: 026-633448

Fackliga företrädare

Helena Björnström
ST
Telefon: 0980-670 35
Sara Sand
LA/SACO
Telefon: 0980-67065

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more