Hoppa till sidans innehåll

Kalendarium

Här presenteras planerade evenemang kopplade till Smartare samhällsbyggnadsprocess. Du är välkommen att delta för att få information och se vad som sker i arbetet.

Vad: Webbsänt informationsmöte
När: 20 九月 kl.13:00 - 14:00

Varmt välkomna att delta på ett digitalt informationsmöte, den 20 september kl. 13-14, där vi informerar om status och framdrift i projektet Smartare samhällsbyggnadsprocess.

Se informationsmötet live eller i efterhand här (nytt fönster).

Vad: Var är vi inför skarp driftsättning - smartare samhällsbyggnadsprocess
När: 14 十月 kl.09:00 - 16:00

Lantmäteriet bjuder in och välkomnar dig till en webbsänd dag med information om projektet smartare samhällsbyggnadsprocess. Vi summerar kort färdplanen, varför, var vi är, vad vi gör och vart vi ska.

Webbseminariet är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

Läs mer och se länk till webbseminariet här.

Vad: Webbsänt informationsmöte
När: 1 十一月 kl.13:00 - 14:00

Varmt välkomna att delta på ett digitalt informationsmöte, den 1 november kl. 13-14, där vi informerar om status och framdrift i projektet Smartare samhällsbyggnadsprocess.

Länk till sändningen kommer inom kort.

Vad: Webbsänt informationsmöte
När: 13 十二月 kl.13:00 - 14:00

Varmt välkomna att delta på ett digitalt informationsmöte, den 13 december kl. 13-14, där vi informerar om status och framdrift i projektet Smartare samhällsbyggnadsprocess.

Länk till sändningen kommer inom kort.

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more about our website