Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Nätverks-RTK

Nätverks-RTK är en tjänst för realtidsmätning med GNSS/RTK-utrustning. Du har dessutom tillgång till ett antal stödtjänster utifrån dina behov av planering och kvalitetssäkring.

Nätverks-RTK ger möjlighet till positionsbestämning i referenssystemet SWEREF 99 med mätosäkerhet på centimeternivå. I tjänsten ingår även Nätverks-DGNSS som ett datainnehåll, med möjlighet till positionsbestämning med mätosäkerhet på meternivå.

Tjänsten ger i dagsläget korrektionsdata för satellitsystemen GPS, Glonass och Galileo.

Abonnemangsformer, villkor och avgifter för Nätverks-RTK

Nätverks-RTK kräver uppkoppling, vanligtvis via mobilt Internet. Ett M2M-simkort (simkort för maskin-till-maskin-kommunikation) ingår kostnadsfritt i abonnemanget på Nätverks-RTK, för den som önskar. Läs mer om de olika abonnemangsformerna för Nätverks-RTK samt vilka villkor som gäller.

Stödmaterial för Nätverks-RTK

Om du inte har möjlighet att mäta med Nätverks-RTK kan du istället använda Virtuell rinex för efterberäkning av dina mätningar.

Contents of this page may be automatically translated, we take no responsibility for the accuracy of the translation. Feel free to contact our customer support centre if you have any questions.

Read more about our website