Hoppa till sidans innehåll

Stärk er kompetens med våra utbildningspaket

Här på sidan har vi valt ut och förpackat material från vår livesändning Våga vara digital! för att du enkelt ska kunna arbeta vidare med kompetenshöjande insatser inom din organisation.

Varje utbildningskapitel består av en eller flera korta block med avsnitt från livesändningen samt förslag på diskussionsfrågor att arbeta vidare med när man tittat på avsnitten.

Utbildningsblocken är uppdelade i olika ämnen så att du själv kan välja det som är mest relevant för dig och din grupp och i vilken ordning du vill arbeta med dem.

Vi har också uppskattat en tidsåtgång så att du kan välja block utifrån vad som passar din planering. Lycka till!

Om materialet

Materialet är hämtat ur vår tre timmars livesändning Våga vara digital! som sändes under oktober 2020. Sändningen leddes av moderator Ellinor Persson tillsammans med Anders Rydén, sakkunnig digitalisering och samhällsbyggnad, Lantmäteriet och med Susanne Wallén Nielsen, sakkunnig digitalisering Länsstyrelserna.

Använd gärna materialet för egen del och sprid det mellan kollegor för att stärka er organisation.

Allt material på Vågavaradigital.se är fritt för spridning. Detta innebär i korthet att materialet kan vidarebearbetas och spridas fritt. Villkoret är dock att Lantmäteriet och Länsstyrelserna anges som källa.

Har du frågor om materialet maila vagavaradigital@lansstyrelsen.se