Våra lediga jobb

Verksamhetsutvecklare- visstidsanställning, flexibel arbetsort

Verksamhetsutvecklare- visstidsanställning, flexibel arbetsort

Din roll hos oss

Som verksamhetsutvecklare inom Fastighetsinskrivningen bidrar du till en medarbetar- och kunddriven utvecklingskultur. I rollen driver du och ansvarar för aktiviteter som är beslutade från Fastighetsinskrivningens ledningsgrupp. Du arbetar med Fastighetsinskrivningens förbättringsarbete, vilket innebär att du ansvarar för arbetssätt och interna system. Du kommer dessutom inspirera, vägleda och utveckla Fastighetsinskrivningens medarbetare inom ständiga förbättringar.

I arbetet ingår också att hantera Fastighetsinskrivningens inkommande kundsynpunkter och utveckla och förbättra verksamheten utifrån synpunkterna. Du kommer även att medverka i intern samverkan kring förbättringsarbete och kundsynpunkter, genom att samarbeta med andra verksamhetsområden.

Val av tjänsteort är flexibel, du kommer vara placerad på något av Fastighetsinskrivningens kontor i Eksjö, Gävle, Härnösand, Hässleholm, Kiruna, Mora, Norrtälje, Skellefteå eller Uddevalla.

Din profil

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet från Fastighetsinskrivning. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi eller juridik. Det är även önskvärt med erfarenhet av verksamhetsutveckling och förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är engagerad och van att driva frågor på egen hand. Du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du brinner för förbättringsarbete och har en helhetssyn och systemtänkande. För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har både en analytisk och pedagogisk förmåga.

Vidare ser vi det som viktigt att du har god kommunikativ förmåga och lätt för att föra fram din talan. Du är förtroendeingivande, har god samarbetsförmåga och vill dela med dig av din kunskap och lära andra.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

I Sverige finns 3,36 miljoner registrerade fastigheter. Hos oss bidrar du till att säkra ägandet av Sveriges fastigheter genom att informationen i fastighetsregistret är riktig. Ditt arbete lägger grunden till en fungerade kredit-och fastighetsmarknad.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
Ansök här
Referensnummer: C102167-2022-18

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Ospecificerad kommun (Sverige)
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Henrik Franzén
Enhetschef
Telefon: 0381-66 26 50

Fackliga företrädare

Annika Jonasson
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 0176-20 59 65
Sofie Karlsson
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 0522-65 62 72
Verksamhetsutvecklare- visstidsanställning, flexibel arbetsort

Dela sidan