Sommarjobb inom Geodetisk mätning och stöd, Gävle

Sommarjobb inom Geodetisk mätning och stöd, Gävle

Din roll hos oss

Att sommarjobba inom Geodetisk mätning och stöd innebär huvudsakligen att du kommer delta i fältarbete, inventering och riksgränsarbete.

Fältarbetsperioderna är 5-10 dagar i sträck, däremellan är man ledig. Arbetsområdet är över hela landet. Vi åker bil till arbetsområdena och använder bil i arbetet.

Sommarjobbet kan även innebära andra arbetsuppgifter, beroende på vilka behov som uppstår under sommaren.

Perioden för detta sommarjobb sträcker sig under juni - augusti.

Placeringsort är Gävle.

Din profil

Vi söker dig som:

- studerar ett högskole-/universitetsprogram med lantmäteriinriktning, teknisk inriktning, i lägst årskurs 1.

- har B-körkort för manuellt växlad bil.

Om du har röjsågs-/motorsågskort är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och är van att ta egna initiativ.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Under sommaren erbjuder Lantmäteriet möjlighet till arbete i flera spännande verksamheter. Som sommarjobbare hos oss får du inblick i vårt dagliga arbete, samtidigt som du bidrar och stöttar med din kunskap. Välkommen att söka ett sommarjobb som bidrar till samhällsutvecklingen!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C174426-2024-31

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Timavlönad
Antal tjänster: 2
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontaktpersoner

Thomas Eiderman
Funktionschef
Telefon: 026-63 37 99
Malcolm Skalin
Ingenjör
Telefon: 026-63 37 04

Fackliga företrädare

SACO-S
Facklig företrädare SACO-S
E-post: saco@lm.se
ST inom Lantmäteriet
Facklig företrädare ST

Dela sidan