Tf chef inom Systemutveckling, Gävle

Tf chef inom Systemutveckling, Gävle

Din roll hos oss

Är du intresserad av agila arbetsmetoder, ledarskap och nyfiken på att prova på rollen som funktionschef? Till vår systemutvecklingsverksamhet söker vi nu en tillförordnad funktionschef som vill bidra till vår gemensamma resa framåt.

I rollen kommer du att ha personalansvar för ca 15 st medarbetare och ett övergripande leveransansvar för de applikationer och system som dina team ansvarar för. Medarbetarna jobbar i självständiga team som tar stort eget ansvar och där den agila kulturen är stark och tydlig.

Som tillförordnad funktionschef får du möjlighet att prova på och utöva ett ledarskap baserat på tillit och förtroende i en systemutvecklingsverksamhet som ligger i framkant avseende både arbetsmetoder och teknik. Du kommer även att bidra till hela systemutvecklingsområdet och Utveckling och IT:s fortsatta utveckling genom att aktivt delta i ledningsgruppsarbetet. Systemutvecklings ledningsgrupp arbetar som ett team där vi stödjer varandra och löser problem tillsammans. Hos oss får du möjlighet att vara kreativ och testa nya idéer.

Uppdraget som tillförordnad funktionschef avser tiden under tillsättning av ordinarie tillsvidareanställning.

Din profil

Vi söker dig som i ditt arbete vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för att dina medarbetare ska kunna utvecklas, bidra och trivas och på så sätt vidareutveckla verksamheten. Du har kompetens inom IT-området och intresse för ledarskap och ledarskapsfrågor. Erfarenhet av agila metoder är meriterande. Du har god förmåga att utrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är trygg, prestigelös och har god självinsikt. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har förmåga att sätta dig in i andras situation samt har lätt för att skapa förtroende och visa tillit till andra. Du är positiv och uppmuntrande till innovation, kreativitet och nytänkande. I din yrkesroll bidrar du med din förmåga att kunna se helheten, förstå olika perspektiv och väva samman detta i ett långsiktigt sammanhang.

Du förväntas ta egna initiativ och vara självgående i ditt arbete samtidigt som rollen kräver förmåga att kunna etablera och underhålla relationer.

Övrig information

På Lantmäteriet arbetar vi med att säkra ägandet av fastigheter och att tillgängliggöra geodata till samhället och vi är myndigheten som tar ledning i digitaliseringen av samhällsbyggnadsprocessen. Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att lyckas med vårt uppdrag. Genom att arbeta med jämställdhet och mångfald som självklara delar av verksamheten skapar vi en inkluderande kultur där olikheter är en av våra framgångsfaktorer. I vårt medarbetarskap ingår det att alla medarbetare agerar utifrån vår värdegrund: service, öppenhet och handlingskraft.

Hos oss har du möjlighet att utföra arbetsuppgifter till stor del på annan plats än kontoret. Det är verksamheten och gällande regelverk som styr. Vi kallar det den hybrida arbetsplatsen.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om tjänsten besvaras av de kontaktpersoner som anges i annonsen.

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som har ett starkt samhällsengagemang.

Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets verksamhetsområden i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster. Våra ledord för vår verksamhet är verksamhetsnytta, säkerhet, innovation och arbetsglädje. Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag:
Ansök här
Referensnummer: C109323-2022-39

Anställningsvillkor

Tjänsteort: Gävle
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Kontaktpersoner

Veronika Beronius
Enhetschef
Telefon: 026-63 35 86

Fackliga företrädare

Torsten Svärd
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026-63 34 47
Maria Sälg
ST inom Lantmäteriet
Telefon: 026-63 48 19

Dela sidan