Languages Lättläst Teckenspråk
Kommunikatör, Gävle

Kommunikatör, Gävle

Vi erbjuder dig

Kommunikationen på Lantmäteriet måste fungera på ett effektivt och professionellt sätt. Som kommunikatör med verksamhetsansvar bidrar du med din kompetens och ser till att kommunikation används som ett strategiskt verktyg för att uppnå Lantmäteriets och verksamhetens mål.

I rollen ingår att ansvara för kommunikationen och ingå i ledningsgruppen för ett av Lantmäteriets tre verksamhetsområden. Att skapa kommunikationsplaner, driva aktiviteterna och stödja chefer i kommunikationen av verksamhetsmålen är en viktig del i tjänsten. Du projektleder och ingår i projekt för att driva kundanpassad kommunikation inom ditt verksamhetsområde. Du samarbetar kontinuerligt med kommunikationsenhetens övriga kommunikatörer, nyhetsredaktionen och webbredaktörer.

Din profil

För arbetet behövs högskoleutbildning inom kommunikationsvetenskap, journalistik-, PR eller liknande och minst 5 års erfarenhet i området.

För att lyckas som kommunikatör med verksamhetsansvar behöver du vara analytisk samt ha en kreativ förmåga. Du har goda erfarenheter av att utveckla verksamhet och driva kommunikationsfrågor. Som person är du drivande och initiativrik, har lätt för att samarbeta med andra och skapa goda relationer. Att ge god service och ha användaren i fokus är en självklarhet för dig. Du gillar när du ställs inför utmaningar och tar dig an uppgifter på ett effektivt sätt och levererar med hög kvalitet.

Du behöver ha erfarenhet av arbete i ledningsgrupp och att ge kommunikativt stöd till chefer. Du bör ha förståelse för styrning och villkor i offentlig sektor. Det är meriterande om du har kunskaper i sociala medier.

Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.

Om Lantmäteriet

Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Kommunikatör, Gävle

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
  Ansök här  
Referensnummer:
C25258-2019-3

Anställningsvillkor

Tjänsteort:
Gävle
Omfattning:
Heltid
Antal tjänster:
1
Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Kontaktpersoner

Benny Andersson
Sektionschef
Telefon: 026-63 34 33
Eva Ferndahl
Kommunikationschef
Telefon: 026-63 32 07

Fackliga företrädare

Anna Forsberg
Lantmäteriakademikerna/SACO
Telefon: 026 - 63 33 79
Nina Wesström
ST
Telefon: 026-63 36 36