Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Förkorta tiden i telefonkö

Hur lång tid du behöver vänta i telefonkö hos oss beror mycket på när du ringer. Våra stapeldiagram visar vilka dagar och tider det är högt respektive lågt tryck i telefonkön. 

Många av dina ärenden kan du lösa på egen hand via våra e-tjänster. Du kan även chatta med oss eller skicka dina frågor via mejl. Hitta e-tjänster, blanketter, chatt och e-postadress. För ärenden som behöver tas via telefon kan du förkorta din kötid genom att ringa under en dag och tid när antalet personer i telefonkön är lägre än andra dagar och tider.


Stapeldiagram som visar timmar i text. Varje timme är röd, orange eller grön. 9-10 och 10-11 är orange, 11-12 och 12-13 är röd, 13-14 är grön, 14-15 är orange och 15-16 är grön.
Mellan kl. 9-11 eller kl. 14-15 är telefonkön medellång. Mellan kl. 11-13 är den som längst och mellan kl. 13-14 samt kl. 15-16 är den som kortast.
Stapeldiagram som visar veckodagarna i text. Varje dag har en stapel i rött, orange eller grönt. Måndag har röd stapel, tisdag har orange stapel, onsdag och torsdag har gröna staplar och fredag har orange stapel.
Röda dagar är vår telefonkö vanligtvis lång, orange dagar är den något kortare och gröna dagar är den kortast.