Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Sammanträden på distans – fysiska möten möjlighet i mindre grupper

Med anledning av coronapandemin så anpassar vi vår verksamhet efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer.

Sammanträden genomförs på distans där det är möjligt – samtidigt öppnar vi nu för möjligheten till sammanträden utomhus med mindre grupper upp till 20 deltagare åt gången.

Lantmäteriet följer löpande utvecklingen av coronapandemin och dess konsekvenser för att se om vi som myndighet behöver ompröva våra ställningstaganden.

Vår utgångspunkt är att verksamheten ska fungera så långt det går och att vi ska kunna driva ärenden framåt på ett effektivt sätt.

När vi nu öppnar för möjligheten att genomföra sammanträden utomhus så är det i mindre grupper med upp till 20 deltagare. Det är också under förutsättning att alla deltagare är symptomfria.

Huvudregeln är fortfarande att sammanträden genomförs på distans där det är möjligt. Det går att delta via telefon eller istället skicka ett ombud om du inte kan eller vill delta.

I de fall där det inte är möjligt att genomföra sammanträdet utomhus eller hålla sammanträdet på distans så skjuts det istället fram i tid.

Vid frågor, kontakta gärna handläggaren i det pågående ärendet.