Hoppa till sidans innehåll
Other languagesLanguages Lättläst Teckenspråk Min sida

Mina fastighetsärenden

I e-tjänsten för lantmäteriförrättningar kan du följa dina pågående lantmäteriförrättningar från start till mål. Tjänsten är tillgänglig både för dig som privatperson eller som företrädare för en organisation, en kommun eller ett företag.

Ny tjänst för att se pågående lantmäteriförrättningar

Tjänsten Mina fastighetsärenden stänger och från och med den 6/12 2017 kan du se information om dina pågående lantmäteriförrättningar i den nya tjänsten för lantmäteriförrättningar som du når via Självservice på denna sida. Du använder samma inloggningsuppgifter och det är samma information som visas i denna tjänst men med ett nytt utseende.

Om tjänsten

Du som är privatperson eller dödsbodelägare loggar in med e-legitimation. Företräder du juridisk person kan du också få tillgång till tjänsten.

Än så länge kan du inte hitta information om lagfarts-, intecknings-, tomträtts, avtalsrättighets- eller andra inskrivningsärenden. Har du frågor om ett pågående inskrivningsärende är du välkommen att kontakta Fastighetsinskrivningskontoret som handlägger ditt ärende.

Uppgifterna om din förrättning tas bort 30 dagar efter att förrättningen är slutförd. Handlingarna från ditt ärende finns därefter att nå via tjänsten Min fastighet, där du som privatperson kan logga in med e-legitimation. Om du inte har tillgång till dator eller e-legitimation, eller t.ex. vill ha information om ditt företags fastigheter, så kan du vända dig till vårt Kundcenter.