På Lantmäteriets webbplats används kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig som besökare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor och hur vi använder dem.

 

Kvalificerad verksamhetssamordnare, Gävle

Anmäl intresse

Referensnummer: 302-2018/232

Lantmäteriet Fastighetsbildning söker en kvalificerad verksamhetssamordnare till kontoret i Gävle.

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!

Division Fastighetsbildning ansvarar för fastighetsbildning över hela landet och har kontor på närmare 50 orter. Divisionen är indelad i två regioner och en stabsenhet för stöd till kärnverksamheten och ledningen. 

Tjänsten är placerad i Gävle.

Arbetsuppgifter

Som kvalificerad verksamhetssamordnare kommer du stötta divisionschefen och divisionens ledningsgrupp, bl. a. genom att planera och samordna hanteringen av strategiska, taktiska och operativa frågor utifrån myndighetens uppdrag och mål.

Vidare kommer du arbeta proaktivt med planering för divisionschefen och vara divisionens ögon och öron mot omvärlden, samordnare av omvärldsfrågor och ansvarig för att sammanställa aktuella händelser i media. Du ansvarar för att ta fram beslutsdokument vid ledningsgruppsmöten och är samordnar verksamhetens uppdrag från regeringen, yttranden och remisser.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en universitets- eller högskoleutbildning alternativt kurser som arbetsgivaren bedömer lämpliga för uppgiften. Du ska behärska Officepaketet och avancerad nivå i Excel.

Du har lång erfarenhet av arbete i statlig förvaltning och det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en stab eller direkt underställd högre chef i staten. Vidare så ser vi att du har erfarenhet av att hantera uppgifter utifrån offentlighetsprincipen och förvaltningslagen. Vi ser det som meriterande om du besitter goda kunskaper om Lantmäteriets organisation och rutiner.

Vi söker en person som är nyfiken och kan se möjligheter i förändring. Förmåga att samordna operativa och strategiska frågor med hög integritet och professionell inställning. Du förväntas leverera service i hög klass och bygga upp en struktur genom administration, koordinering och god ordning.

Du är proaktiv, orädd och tar egna beslut utifrån divisionschefens prioriteringar där förmågan att bygga upp ett ömsesidigt förtroende är viktigt. Du ska kunna leda arbetsprocesser och ta helhetsansvar samtidigt som du har ett självständigt omdöme och ser vad som behöver göras och värdesätter samarbete, ansvarstagande och kvalitet i samarbetet med kollegor och kunder.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakta oss

Om du vill veta mer så kontakta gärna divisionschef Linda Edgren, telefon 026-633327. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, Lars Malmevik, telefon 026-633948, och för ST inom Lantmäteriet, Muriel Bjureberg telefon 026-633454. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Övrig information

Ansökan

Du ansöker via länk nedan. Om du istället väljer att skicka ansökan per brev, märk då kuvertet och ansökan med referensnummer 302-2018/232, senast 2018-01-24. Postadressen till oss är Lantmäteriet, 801 82 Gävle. Handlingar per brev skannas. För att skärmbilden av handlingarna inte ska bli svårlästa ber vi dig så långt som möjligt undvika kraftiga färger som bakgrund eller mörkt skuggad bakgrund.Dela den här sidan med andra

Kundundersökning

Har du köpt, ansökt eller använt något från oss under 2017?

Svara på vår kundundersökning och var med och tävla om biobiljetter! Tack för din hjälp!

Starta kundundersökningen

Ortnamn

Är du intresserad av ortnamn?

Nu finns vår skriftserie Ortnamn och namnvård att ladda ner digitalt.

Läs mer

Samfälligheter

Anmäl verklig huvudman

Samfällighetsföreningar ska anmäla verklig huvudman till Bolagsverket senast 1 februari 2018.

Läs mer

Fastigheter

Upphävande av förordnande enligt plan- och bygglagen, PBL

Har du fått brev från oss gällande en ändring i Plan- och bygglagen? Vill du veta vad det innebär för dig?

Läs mer

Förnyelselagen

Har du ett avtalsservitut som är äldre än 50 år?

Vi tänker städa Fastighetsregistret. Begär förnyelse om du vill ha kvar ditt gamla servitut.

Läs mer

Kartor

Har du upptäckt ett fel i våra kartor?

Vi vill gärna att du hjälper oss att förbättra kartan, så hör av dig till oss!

Anmäl fel i karta