På Lantmäteriets webbplats används kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig som besökare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor och hur vi använder dem.

 

Supporttekniker, Gävle

Referensnummer: 302-2017/2807

Lantmäteriet Service Desk söker supporttekniker till vårt kontor i Gävle

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!

Lantmäteriet UIT består av tre sektioner där IT-arbetsplats är en och där ingår Service Desk som ett team. Service Desk är Lantmäteriets centrala supportfunktion för interna och externa användare i IT-relaterade ärenden som felanmälningar, beställningar, frågor och information. Du kommer att ha telefonen som främsta redskap och arbeta i en fartfylld och spännande miljö med ca 2000 klienter att stödja.
Tjänsten är placerad i Gävle. Arbetstiden är schemalagd.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team där ni gemensamt ansvarar för IT support och service till Lantmäteriets användare. Du kommer att bedriva ett tätt samarbete med dina kollegor såväl som din teamledare. Du kommer löpande att ta emot ärenden via telefon och ärendehanteringssystem från interna samt externa kunder och din uppgift är att effektivt lösa deras problem och beställningar. I ditt dagliga arbete ingår det även support och konfigurering av mobila enheter och datorer samt förvaltning av kunskapsdatabas och upprätthållande av användarguider och självhjälpsportal.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du har IT-tekniskt kunnande inom support mot slutanvändare samt 1 års erfarenhet. Du har god kunskap om Windows Active Directory, Officepaketet, Mobila enheter, PC och MDM-system.

Meriterande att ha kunskap om konfigurering av mobila enheter, erfarenhet av MDM-system(Mobile Device Management), Exchange administration och ITIL.

Vi söker dig som:

  • är kundorienterad, serviceinriktad, uppmärksam, tillmötesgående och kan arbeta metodiskt i stressiga situationer
  • har en vilja och förmåga att hjälpa andra och alltid sträva efter att ge service av bästa kvalitet
  • fungerar bra i teamarbete men även självgående och tar ansvar för din uppgift samt själv strukturerar ditt arbetssätt
  • har god förmåga att följa direktiv och riktlinjer och kommunicera ut desamma
  • har en vilja att ständigt lära dig nya saker är en personlig egenskap som är nödvändigt.
  • har en god förståelse för vikten av att klara leveranstider utan att sänka kvalitetsnivån. Du har en positiv inställning och tycker om att se resultat och jobba efter mål.
  • behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper och ställer höga krav på social kompetens och ett proffsigt bemötande.

Kontakta oss

Om du vill veta mer så kontakta gärna Maya Olsson, funktionschef, telefon 026-63 31 04 eller Lena Andrée, teamledare, telefon 026-63 31 65 Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, Lars Malmevik, 026-63 39 48  och för ST inom Lantmäteriet, Anneli Hillman, telefon 026-63 33 35. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se.

Övrig information

Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Ansökan

Du ansöker via länk nedan. Om du istället väljer att skicka ansökan per brev, märk då kuvertet och ansökan med referensnummer 302-2017/2807, senast 2017-08-15. Postadressen till oss är Lantmäteriet, 801 82 Gävle. Handlingar per brev skannas. För att skärmbilden av handlingarna inte ska bli svårlästa ber vi dig så långt som möjligt undvika kraftiga färger som bakgrund eller mörkt skuggad bakgrund.Dela den här sidan med andra

Svensk geoprocess

Geodataspecifikationer på remiss

Från 15 juni till 15 september kan du lämna synpunkter på dokumenten.

Läs nyheten

Spridningstillstånd

För dig som fotograferar med drönare eller andra luftfarkoster

Om du ska publicera foton som du har tagit med t.ex en drönare behöver du beslut om spridningstillstånd.

Läs mer och ansök

Förnyelselagen

Har du ett avtalsservitut som är äldre än 50 år?

Är det fortfarande aktuellt?
Då kan inskrivningen behöva förnyas senast 2018. Officialservitut berörs ej.

Läs mer

Digitalt först

För en smartare samhällsbyggnadsprocess

Följ arbetet med Digitalt först. Här samlar vi även goda exempel – sänd oss dina!

Läs mer

Myndighetspost

Få din lagfartspost digitalt

I tjänsten Mina meddelanden får du ett e-postmeddelande när vi får in en ansökan om lagfart på din fastighet.

Läs mer

Kartor

Skriv ut din egen kartbok!

Zooma, panorera, ladda hem och skriv ut din egen kartbok i skala 1:50 000.

Läs mer